telephone Comenzi la domiciliu: 0725 - 512.763

Cu o experienta de 12 ani in Italia acumulata la un restaurant cu traditie, lasat mostenire din generatie in generatie, am deschis in Oradea, in 2012, Pizzeria Due Fratelli. Etica muncii si ingredientele de calitate, intotdeauna proaspete, alese cu grija, au adus tot mai multi clienti in pizzeria noastra.

Pizza si pastele pregatite asa cum am invatat in Italia si respectand intocmai cerintele privind calitatea ingredientelor, au convins clientii sa revina, impreuna cu familia si prietenii!

Piadina este un preparat adorat in Italia iar cei care au calatorit in aceasta tara superba, cunosc piadinele si le savureaza cu placere. Asa s-a nascut ideea noastra de a deschide Piadineria de pe strada Republicii nr. 13 (vis-a-vis de BNR). Dimineata va asteptam la o cafea cu un croissant pufos iar la pranz si seara puteti savura piadinele, cu branzeturi fine, mezeluri italienesti si salate crocante.

Meniul Piadineriei a crescut in timp, ca raspuns la cererea clientilor nostri. Acum meniul insumeaza peste 20 de tipuri de paste si mai mult de 40 de tipuri de pizza, pe gustul tuturor. Pentru gurmanzi, lista se completeaza cu preparatele din carne si peste, gatite fin si simplu, precum in Italia.

Comanda acum!